Wednesday, 16 February 2011

**AMARAN** Complain post ahead.

ada satu benda yang i cannot wrap my head around is...

kenapa orang yang upload gambar tak boleh kasi rotate balik if the gambar is not in the right orientation ah???????

apa point kalau upload macam tu? orang nak tengok pon susah, lagi baek skip tak tengok! macam tak guna kan upload ini macam?

so, please la... sesiapa yang tangkap gambo yang orangnyer dah terbaring, tolooong lah pusing balik, baru lah manis tengok. tak susah kan, guna fungsi rotate yang sedia ada kat facebook?????

1 comments:

Joyce said...

Betul! Betul! Betul!
Mmg tak paham org yg main upload je gambaq tapi langsung x tau dia upload apa.

 
Copyright © TwoSiaoChabos